Aktiviteter

Som medlem i KLK er man velkommen til vores indendørs og udendørs træning, og sociale arrangementer. Desuden tilbyder Københavns Livredderklub at man kan tage sin bassinlivredderprøve mod et prøvegebyr på 95 kr. (lavet om til 100 kr. pr. 1. jan 2017) til Dansk Svømmeunion, som betaler for aflæggelsen af prøven. Medlemsskabet varer en sæson (efterår og forår) og koster 250 kr. i kontingent.
Derudover er der et oprettelsesgebyr på 100 kr. når du melder dig ind.

Indendørs træning

Klubben tilbyder træning i svømmehal følgende dage:
Tirsdag fra 20.50-22 i Emdrup Bad
Fredag fra 18:20-19.30 i Sundby Bad

Til vores indendørs bassintræning består programmerne af et mix af vejrtrækningsøvelser, svømme- og livredningsteknikker. Det er opsynsvagterne til den enkelte træning, der sammen udarbejder dagens program, hvilket betyder at programmerne er meget varierede og at man får lov til at arbejde med et væld af forskellige øvelser. I klubben trækker vi på en alsidig gruppe af medlemmer med forskellige baggrunde, og der er derfor rig mulighed for at dele erfaring med hinanden og at trække på hinandens kompetencer under træningen.

I KLK er træneren sparet væk, for at sikre en billigt tilbud til vores medlemmer. Dog er der et krav fra Team Bade og Københavns kommune om, at der skal være en opsynsvagt på kanten under træningen, hvilket betyder at vores medlemmer skiftes til at stå på kanten og holde opsyn. Dette drejer sig typisk om ca. 2-3 gange om af året, hvor du selv skal holde opsyn i 30 min pr. gang. Det er opsynsvagterne til den enkelte træning, der sammen udarbejder dagens program.
Adresse til Emdrup bad: Bredelandsvej 20, 2100 København Ø
Adresse til Sundby bad: Sundbyvestervej 50 , 2300 København S

Udendørs træning

Københavns Livredderklub har et samarbejde med Den Blå Foreningsby på Amager strand, hvor vi afholder vores udendørs livreddertræning. Ved den Blå Foreningsby har vi blandt andet rådighed over en surfboat, én surfski, og nogle boards, som vil blive brugt til fælles træning, når vejret tillader det. Udendørs træning arrangeres typisk af medlemmerne selv på klubbens lukkede Facebookgruppe.
Adresse til Den Blå Foreningsby: Øresundsstien 7 ,2300 København S