Livredderskolen

Livredderskolen er et nyt tiltag i Københavns Livredderklub. På Livredderskolen får deltagerne et indblik i forskellige livredningsaktiviteter, heriblandt førstehjælp, rescueboard, svømning, surfboat og SUP. Alle kan være med på livredderskolen, da undervisningen tilpasses efter niveauet. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi dog en aldersbegrænsning på 10-15 år.

På Livredderskolen kan man lære hvordan man begår sig ved havet og stranden, og herunder er der mulighed for at prøve kræfter med vandsikkerhed, svømning og board, hjerte-lunge-redning, brug af hjertestarter, redning og samarbejde. Weekenden inkluderer: 2 dages undervisning, badehætte, lån af våddragt og livredderdiplom ved afslutning.
Livredderskolen foregår på Amager Strand ved den Blå Foreningsby og er fra 10-15 både lørdag og søndag.

Holdtyper:

Livredderskolen begynder:
Har dit barn aldrig prøvet kræfter med livredning før, så anbefaler vi Livredderskolen begynder, hvor der arbejdes med de grundlæggende færdigheder.
Livredderskolen advanced:
Livredderskolen advanced arbejder videre på de grundlæggende færdigheder og giver børnene muligheder for at prøve kræfter med livredningsscenarier. For at deltage i dette kursus, skal man have deltaget i Livredderskolen hold eller kursus før, Ocean Rescue Camps ved DGI eller lignende.
Er du i tvivl om, hvilket hold du skal tilmelde dit barn, så send endelig en mail til os på: kontakt@kbhlivredning.dk
Yderligere information omkring Livredderskolen bliver tilsendt efter tilmelding.