Livredderskolen

Vild med vand? Klar på en udfordring? God til teamwork?

Så er livredning måske noget for dig?


Hvad er Livredderskolen?

Livredderskolen i Københavns Livredderklub er et lille hold med piger og drenge i alderen 10 til 15 år. Livredning for børn/unge er en sport, som handler om sjov, styrke, hurtighed, overblik og ikke mindst samarbejde og hjælpsomhed.


Vi træner udendørs i forår og sommer (på Amager Strandpark) hver fredag. Holdet ledes af en fast træner, suppleret med ekstra trænere fra vores lille trænerteam ved sygdom, og når vi træner i havet.


Krav og indhold

Livredning er ikke svømmetræning, som man kender det fra traditionel svømmeundervisning. Derfor er det et krav, at barnet kan svømme 200 meter uden hjælpemidler på både lavt og dybt vand, er tryg i vandet og kan have hovedet under vand.


I løbet af en sæson, byder træningen på følgende elementer:

  •         SUP og board
  •         Vandsikkerhed
  •         Svømning og dykning
  •         Redning og samarbejde
  •         Hjerte-lunge-redning
  •         Brug af hjertestarter

Praktiske forhold

Udendørstræning foregår fra maj til september. Her træner vi  ved Den Blå Foreningsby i Amager Strandpark (ved Helgoland). Vi fastlægger det præcise tidspunkt for træning og åbner for tilmelding, når vi kommer tættere på. Klubben har våddragter, som kan lånes til træning.


Hvis trænerne vurderer, at vandet er for koldt eller forholdene er for farlige, foregår træningen på landjorden. Man kan heldigvis lave masser af sjov med livredning på land.


Der er ikke træning på helligdage og i skoleferier, og derudover er der ikke træning d. 11. marts og 22. april.


Tilmelding

Tilmelding til børneholdet foregår via linket nedenfor, samt ved overførsel af kontingentbetalingen til klubbens bankkonto hos Danske Bank, enten via kontooverførsel eller MobilePay. KLK's kontooplysninger hos Danske Bank reg. nr: 9570 Konto nr: 12132212 eller MobilePay 62142. Husk at skrive dit navn ifm. overførslen.


Hver sæson koster 400 kroner.