Om klubben

Københavns Livredderklub er en frivillig forening og et fællesskab startet i foråret 2013 af livreddere i TrygFonden Kystlivredning. Klubbens vision er at skabe et miljø, hvor alle med interesse for livredning har mulighed for sparring, at skabe et fællesskab omkring livredning, samt at udbrede sporten konkurrencelivredning.

Vi hjælper hinanden 

Som medlem i Københavns Livredderklub indgår du i en forening, hvor alt bygger på frivillige hænder og samarbejde. Det betyder at vi kan holde et lavt kontingentniveau, men det betyder også at vi håber at du som medlem har lyst til at byde ind med dit engagement til klubben, da det er fundamentet for klubbens stærke ånd og fællesskab. Det betyder i praksis at du som medlem bl.a. hjælper med at stå på kanten til vores indendørs træninger hvor vi skal have en opsynsvagt, arrangerer udendørs træninger eller er med til at støtte op om klubben ved noget helt tredje. 


Vores medlemmer er en blandet flok af gode svømmere og nybegyndere, samt både kystlivreddere og ikke-kystlivreddere. Der er også medlemmer, som træner mod at blive kystlivreddere, så der er mange erfaringer du kan trække på. 

Københavns Livredderklub er et fællesskab, hvor vi synes det er vigtigt at vi har det sjovt med hinanden. Udover vores ugentlige træninger, afholder vi derfor løbende sociale arrangementer, såsom sommerfester, nytårstaffel, bowlingture og meget andet! Hvis du har en idé til noget andet der kunne være fedt, så byd endelig ind ☺


Følg Københavns Livredderklub

Klubben er altid åben for nye medlemmer med en spirende interesse for vand, sjov og livredning. Så hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kom forbi til en prøvetræning og hør nærmere om hvem vi er. Derudover kan du med fordel like vores facebookside: Københavns Livredderklub, hvor du kan følge med i klubbens projekter. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller bemærkninger er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlemmerne på facebook, sende en besked til vores facebookside eller sende en mail til kontakt@kbhlivredning.dk


Al klubbens interne kommunikation foregår via klubbens facebookgruppe Københavns Livredderklub. Er du betalende medlem af klubben, så er det her du kan stille spørgsmål, invitere til sociale arrangementer eller arrangere og deltage i træninger.


Klubtøj

Har du lyst til at vise at du er en del af KLK? Så har vi både KLK T-shirts (70 kr), sweatshirts (150 kr), kasketter (150 kr) og badehætter (30 kr), som kan købes ved at overføre til klubbens MobilePay og hente tøjet i DBF.

Du kan se tøjet her

For bestilling eller spørgsmål omkring Københavns Livredderklubs klubtøj, kan du kontakte bestyrelsen på kontakt@kbhlivredning.dk

Dokumenter

Vedtægter 2020

Velkomstbrev

Klubtøj